Vintage
 
 Retro

Welkom Bij:  Verliefd Op Vintage 

 

             

In Holland staat een huis, in het pittoreske Alphen om precies te zijn. Een huis met een verleden, gevuld met hidden treasures ....  Vanwege dit huis werd ik ooit Verliefd op Vintage. Ieder item heeft zijn eigen verhaal. De waarheid laten we in het midden. Het is maar net wat jij er van maakt ....

         

Visie

In ons eigen atelier restaureren en stofferen wij met liefde en aandacht onze zorgvuldig uitgekozen meubels en accessoires.  Onder het motto "weggooien is sund" verkopen wij een bonte mix van vintage en retro interieurspullen, kleding, meubels en vinyl. Dit alles overgoten met een sausje kitsch,  hier en daar een gouden randje,  en met een dikke vette knipoog naar de huiskamer van mijn oma.  Snuif de sfeer van weleer en warm je even op bij de kachel, kom gerust een kijkje nemen,  welkom bij:

                            "  Verliefd op Vintage "


Team

Wij zijn een familiebedrijf, ons team bestaat uit:

mijn man: logistiek planner en helpende hand waar nodig.

mijn vader: zijn handen maken wat mijn gedachten zien. 

mijzelf: bevlogen en immer gemotiveerd, alles kan linksom of rechtsom. 

Onze kinderen: die ondanks dat ze pubers zijn en moeten meedraaien in de mallemolen van het leven, maar hebben te dealen met mijn enorme passie en hang naar nostalgie, en toch alle drie hun steentje bijdragen.